Internet portal Kotor Varoš
Nova-Opština
Nova-Opština
kotorvaros-panorama
kotorvaros-panorama
Kotor Varo spanorama nocu
Kotor Varo spanorama nocu
banner kotor Varos5
banner kotor Varos5
previous arrow
next arrow
Shadow

Kotor Varoš 22.04.2018, Deseta tradicionalna kotlićijada

Jubilarna deseta “Kotorvaroška kotlićijada” okupila je rekordan broj učesnika, a dodjelom nagrada ekipama koje su pripremile najbolji ribolovački i lovački kotlić spuštena je zavjesa na njen takmičarski dio, ali je druženje na gradskom kupalištu “Bjeline” nastavljeno u odličnoj atmosferi.

Najbolji ribolovački kotlić pripremila je ekipa preduzeća “Luka” iz Šipraga, drugo mjesto pripalo je Sportsko-ribolovnom društvu “Kotor Varoš”, treće je zauzela ekipa Sportsko-ribolovno društvo “Kotor Varoš” ‘ “Krki”, a četvrto “Majstori”.

Prvo mjesto u pripremi lovačkog kotlića pripalo je grupi “Magla” Lovačkog udruženja “Čemernica” iz Kneževa, drugo je bilo Komunalno preduzeće “Bobas” Kotor Varoš, treće mjesto je zauzela ekipa “Tu nas je što nas je” iz Čelinca, a četvrto Lovačko udruženje “Borčići” Šiprage.

Organizatori “Kotorvaroške kotlićijade” dodijelili su zahvalnice svima koji su zaslužni za osnivanje, očuvanje i razvoj manifestacije. “Kotorvarošku kotlićijadu” je organizovala Turistička organizacija u saradnji sa opštinom Kotor Varoš.

Tradicionalna manifestacija je ubjedljivo najposjećeniji i najzanimljiviji događaj u sklopu obilježavanja 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš.

Copyright © 2024 www.portalkv.com. All Rights Reserved.